dijous, 5 de juny del 2014

SAN JUAN DE LA PEÑA - sortida


Gavà – Jaca
Divendres 6 de juny de 2014
Sortida a les 19h00 de la plaça de l’església de Gavà. Ens dirigirem cap a la població de Barbastro, on es troba el nostre hotel. Distribució d’habitacions, sopar i allotjament.

Barbastro – San Juan de la Peña – Jaca
Dissabte 7 de juny de 2014 
Esmorzar a l’hotel. Aquest matí ens dirigirem cap al Paisatge Protegit de San Juan de la Peña, per fer-ne la visita. Hi destaca l’espectacular Monasterio Viejo de San Juan de la Peña, una joia de l’època medieval, coberta per una enorme roca, i el Monasterio Nuevo, del segle XVII. Completarem la visita coneixent els dos interessants centres d’interpretació, que ens permetran aprofundir en la història d’aquest conjunt, des del seu orígen fins l’època en que els monjos van haver d’abandonar-lo al segle XIX.
Un cop acabada la visita, ens dirigirem a Jaca, on dinarem. Per la tarda podrem realitzar la visita d’aquesta població, coneixent el seu bonic casc antic, la seva Catedral i la Ciutadella medieval. A l’hora indicada, ens dirigirem de retorn al nostre hotel, sopar i allotjament.

Barbastro – Gavà
Diumenge 8 de juny de 2014 
Esmorzar a l’hotel. Durant el dia d’avui realitzarem una visita guiada a la població de Barbastro, de la mà d’una guia local. Passejarem pel seu casc històric i per la zona dels Palaus renaixentistes. Durant la nostra visita de la població podrem observar un pou de gel restaurat, magnífica obra arquitectònica que data del segle XVII, amb l’objectiu d’emmagatzemament i conservació de neu i gel per la ciutat i la comarca.
A l’hora indicada, ens dirigirem a l’hotel, on tindrà lloc el dinar. Un cop finalitzat, emprendrem el camí de retorn a Gavà.

Gran Hotel Barbastro 4* (cèntric)
Preu per persona : 212 €
Suplement individual : 58 €

El preu inclou :
-          Autocar de luxe per tot el recorregut
-          Estada en habitació doble a l’hotel seleccionat
-          Pensió completa durant tot el recorregut, aigua i vi inclosos
-          Guia acompanyant
-          Assegurança de viatge
-          Visites guiades : Ciudadela de Jaca, Barbastro
-          Entrades San Juan de la Peña : Monasterio Viejo, Monasterio Nuevo,  Centre  Interpretació  Reino Aragón, Centre Interpretació Monasteri  
 -         Entrada Catedral i -Ciudadela de Jaca (fortalesa + museu)