dimecres, 12 de juny del 2013

NARBONNE - sortidaGavà - Narbonne                                                                                                Dissabte 5 d'octubre de 2013


 Sortida a les 7:00 hores de la plaça de l'esglesia de Gavà. Ens dirigirem cap a la frontera francesa fins arribar a la població de Narbonne. Arribarem al nostre hotel, om dinarem. Per la tarde podrem realitzar la visita d'aquesta ciutat, que l'any 2006 va rebre el prestigiós reconoixement de "Coiutat d'Art i Historia" pel Ministeri de Cultura francés.

Visitarem el famós Horreum de Narbona, admès amb estatus de museu l'any 1975, i coneixerem l'unic exemple metropolità de magatzems soterranis galo-romans de mercaderies conservat de forma pràcticament íntegra. La seva constitució data del segle I A.C.. Era utilitzat com a magatzem de gra, vi i oli i visiblement també per conservar les armes, a causa de l'importancia militar de la població en aquella época.

Gracies a la nostra visita podrem conèixer també el casc històric de la població i la seva espectacular Catedral Saint Just et Sant Pasteur, la construcció de la qual es va produïr entre els anys 1272 i 1332. Un cop finañitzades les visites, ens dirigirem de retorn al nostre hotel, sopar i allotjament.


Narbonne - Gavà
Diumenge 6 d'octubre de 2013

Esmorzar al nostre hotel. Durant el dia d'avui realitzarem una passejada en una bonica embarcació pel famós Canal du Midi. Després de gaudir d'aquest agradable trajecte d'una hora i mitja, ens dirigirem a Narbonne, on realitzarem un recorregut en trenet de fusta, tot coneixent els racons més importants de la ciutat, amb parada inclosa a la casa natal del famós compositor i cantant francés Charles Trenet, considerat per alguns el "pare de la cançó francesa". Un cop finalitzades les visites ens dirigirem a un restaurant de la ciutat, on realitzarem el dinar de comiat.

Per la tarda empremdrem el viatge de retorn a Gavà. De camí realitzarem una parada a la bonica població Castell de Salses. Podrem visitar la magnifica fortalesa del segle XV, un exemple únic d'arquitectura militar.

Després de la visita seguirem el nostre camí fins arribar a la plaça de l'esglesia de Gavà a última hora de la tarda. 

Inscripcions a :
Viatges Edenia Intergavà
Carrer dels Màrtirs del Setge de 1714, 31.
Telèfon 936 381 955