dijous, 14 de juliol del 2011

LA VALL DE BOI


LA  VALL  DE  BOI
del 7 al 9 d'octubre de 2011


07.10.11 : GAVÀ – VALL DE BOÍ
Sortida de Gavà a l’hora indicada en direcció a la Vall de Boí. Arribada al nostre hotel, distribució d’habitacions, sopar i allotjament.

08.10.11 : BOI – PARC NACIONAL DE AIGÜESTORTES – BOI
Desdejuni a l’hotel i sortida cap al Parc Nacional d’Aigüestortes, situat al cor del Pirineu de Lleida, i que constitueix la representació més genuïna de l'alta muntanya. Hi arribarem amb l’ajuda d’uns vehicles 4x4. Podrem gaudir d’un paratge únic per la majestuositat dels seus paisatges i per la riquesa de la flora i fauna que acull. El parc està format per avets centenaris i boscos de pi negre i el reguen gairebé 200 llacunes d'alta muntanya. A l’hora indicada, retorn al nostre hotel per dinar. Per la tarda podrem conèixer diverses poblacions característiques de la zona, amb l’ajuda d’un guia local. A l´hora indicada retorn al nostre hotel sopar i allotjament.

09.10.11 : BOÍ – RUTA ROMANICA VALL DE BOÍ – GAVÀ
Desdejuni a l´hotel. Aquest matí podrem conèixer diverses esglèsies de la zona, que destaquen tant per la seva bellesa com pel seu meravellós entorn. Ens introduïrem doncs en la coneguda Ruta del Romànic, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Un cop finalitzades les visites, dinar al nostre hotel.
A continuació, retorn a Gavà.

Preu per persona en habitació doble:
(socis 195 €) (no socis 200 €)
Suplement individual: 18€

El preu inclou:
- estada a l’hotel Pey
- autocar per realitzar el recorregut
- règim de pensió completa, desde el sopar del 7.10.11 fins el dinar del 9.10.11
- vi i aigua als àpats
- entrades i visites guiades a 3 esglèsies romàniques
- transport en jeep 4x4 per entrar al parc d’Aigüestortes
- guia local 8.10.11 a la tarda
- assegurança de viatge