divendres, 20 d’octubre del 2017

S I C I L I A

del 28-12-2017 al 04-01-2018

28/12/17 BARCELONA – ZONA CATANIA
Presentació a la plaça de l’església a l’hora indicada per sortir en direcció a l’aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarcament per sortir en vol regular amb destinació l’illa de Sicilia.
Dinar en un restaurant de la zona. Per la tarda coneixerem la segona ciutat més gran de Sicilia, només per darrera de Palermo. Sota l’atenta mirada del volcà Etna, la ciutat ha sabut adaptar la seva figura als diferents desastres naturals que ha patit. L’origen de la ciutat es situa l’any 730 a.c. quan van arribar-hi els grecs per primera vegada. L’any 2002 la UNESCO va declarar-la Patrimoni de la Humanitat. Després de la visita, ens dirigirem a l’hotel, sopar i allotjament.

29/12/17 SIRACUSA – NOTO
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Siracusa, ciutat que compta amb un dels patrimonis arqueològics més rics de Sicilia. Descobrirem la península d’Ortigia, nucli original de la població dels corintis que van fundar la ciutat, on trobarem el temple de Minerva o la Font d’Arethusa. Visitarem també la zona arqueològica, amb el Teatre Grec, l’Anfiteatre Romà, les Latomies i l’Orella de Dionís. Dinar en un restaurant de la zona. Per la tarda, descobrirem la capital del Barroc Sicilià, Noto. A l’hora indicada retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

30/12/17 CEFALU – PALERMO
Esmorzar a l’hotel. sortida cap a Messina, per realitzar la visita panoràmica de la ciutat, incloent les vistes sobre l’estret que separa Sicilia del continent. Continuarem en direcció a la ciutat de Cefalú, on dinarem. Es tracta d’una bonica població marinera, on trobarem la meravellosa Cattedrale Normanna, construïda l’any 1131. Disposarem de temps per passejar pels seus bonics carrerons medievals abans de dirigir-nos cap a la zona occidental de l’illa. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

31/12/17 PALERMO
Esmorzar a l’hotel. Aquest matí farem la visita guiada de la ciutat, descobrint la Capella Palatina i la Catedral de Palermo, on podrem observar la influència arquitectònica de les diferents cultures que han passat per l’illa. Dinar. Per la tarda ens dirigirem a Monreale per visitar la seva Catedral, un dels millors exemples d’art normand del món, amb les seves 228 columnes. Un cop finalitzades les visites, retorn a Palermo, on diposarem de temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

01/01/18 PALERMO-ERICE–MARSALA–SELINUNTE–ZONA AGRIGENTO
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Erice, població medieval situada sobre un turó, des d’on obtindrem unes meravelloses vistes de la regió, amb les salines de Trapani i les illes Egadi al fons. Continuació cap a Marsala, on tindrem l’oportunitat de visitar una bodega i fer una petita degustació dels vins de la zona. Dinar.
Per la tarda, visitarem el conjunt arqueològic de Selinunte, un dels més destacats del Mediterrani. Un cop finalitzades les visites, ens dirigirem cap a la ciutat d’Agrigento. Sopar i allotjament a l’hotel.

02/01/18 ZONA AGRIGENTO – PIAZZA ARMERINA - CATANIA
Esmorzar a l’hotel. Aquest matí ens dirigirem a la Vall dels Temples, per visitar el conjunt de temples grecs millor conservats del món. Va ser descrita pel poeta líric grec Píndar com “la més bonica de les ciutat mortals”. A continuació ens dirigirem a Piazza Armerina, on visitarem la Vil·la Romana del Casale, luxosa residència de Maximià, que va governar l’imperi entre 286 i 305 d.c. Hi trobarem els mosaics millor conservats de l’època romana. Dinar. Continuació de la nostra ruta fins arribar a Catania, sopar i allotjament a l’hotel.

03/01/18 ETNA – TAORMINA
Esmorzar. Aquest matí, si les condicions meteorològiques ho permeten, sortirem en direcció al volcà Etna, el més alt, i encara actiu, d’Europa. Arribarem en autobus fins a una alçada de 1.900 metres, des d’on podrem obtenir unes espectaculars panoràmiques. Impressiona la varietat de flora i el paisatge llunar que s’observa pel camí. Opcionalment, qui ho desitji, podrà continuar en bus tot terreny i guies especialitzats fins als cràtes principals (pagament directe en destí). Dinar.
Per la tarda ens dirigirem a Taormina, amb la seva esplèndida panoràmica de l´Etna i el mar. Visitarem el Teatre Grec, la Catedral. Sopar i allotjament a l’hotel.

04/01/18 ZONA CATANIA – BARCELONA
Esmorzar a l’hotel. Temps lliure fins l’hora acordada pel trasllat a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament pel vol amb destiniació Barcelona. Trasllat a Gavà.

Preu per persona: 1.390€ + taxes aèries (38€)
Suplement Individual: 215€
* Nota: el sopar del dia 31/12/17 no és sopar de gala.

Vols: 28/12/17 Barcelona-Catania 11h10 13h20
04/01/18 Catania-Barcelona 14h05 16h20

Hotels previstos:
Zona Catania (Acireale)                   Albergo Maugeri 4*
Palermo                                             NH Palermo 4*
Zona Agrigento                                  Grand Hotel Mosè 4*

El preu inclou:
-     Bitllet anada i tornada Barcelona-Catania-Barcelona (taxes aèries  incloses)
-     Estada 7 nits als hotels indicats (taxes d’estada locals incloses)
-     Règim de pensió completa, començant amb el dinar del dia 28/12 i acabant amb l’esmorzar del dia 04/01/18 (begudes no incloses)
-     Guia acompanyant durant el circuit
-     Visites indicades al programa
-     Entrades incloses: Capella Palatina Palermo, Duomo Monreale,   Claustre Monreale, Vil·la Romana del Casale, conjunt arqueològic de Selinunte, Vall dels Temples Agrigento,conjunt arqueològic Siracusa, Catedral Ortigia, Teatre Grec Taormina
-     Assegurança de viatge