dilluns, 9 de març de 2015

LA PROVENÇA - sortida

DE  L'1  AL  3  DE  MAIG  DE  2015

Divendres 1 de maig de 2015
Gavà – Baux de Provence – Arlés
Baux de Provence
Sortida a les 6,30 del matí, de la plaça de l’església de Gavà.
Anirem per la Jonquera en direcció a la Provença francesa. Arribada a Baux de Provence, una de les poblacions catalogades amb la distinció de “Les plus beaux villages de France” (poblacions més maques de França), per la seva bellesa i atractiu turístics.
Dinar en un restaurant de la zona. Realitzarem la visita de la població, disposant de temps per poder passejar pels seus animats i estrets carrers. Continuació del recorregut i arribada a Arlés.
Distribució d’habitacions, sopar i allotjament a l’hotel.

Dissabte 2 de maig de 2015
Abadia de Montmajour - Arlés – Avignon
Havent esmorzat, ens desplaçarem a l’espectacular Abadia de Montmajour, fundada l’any 947 per monjos benedictins. Hi descobrirem un edifici preromànic del segle X, un claustre romànic del segle XII, així com l’imponent monestir de Saint-Maur, d’arquitectura clàssica, construït al segle XVIII. 
Continuarem les visites dirigint-nos a Arlés, per descobrir els encants d’aquesta històrica ciutat. Fundada pels grecs al segle VI a.c., destacà posteriorment per ser una de les primeres colònies romanes fora de la Península Itàlica. Entre els seus monuments més importants hi trobarem l’Amfiteatre Romà, juntament amb el de Nimes el que es troba en millor estat de conservació arreu del territori francès. En l’actualitat s’utilitza per acollir diferents espectacles. Després de la completa visita de la ciutat, on també situarem, entre d’altres monuments, el Teatre Romà i el Fòrum, ens dirigirem a dinar.
Per la tarda ens desplaçarem a Avignon, important ciutat provençal situada a la vora del riu Roine. Visitarem un dels més grans i importants edificis gòtics medievals, el Palau dels Papes Cismàtics. Completarem la visita observant el famós Pont de Sant Benezet i les muralles de la ciutat.
A l’hora indicada, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Diumenge 3 de maig de 2015
Arles – Aigües Mortes – Gavà
Aigües Mortes

Desdejuni a l’hotel. Aquest matí ens dirigirem al meravellós Parc Natural de la Camarga, situat entre els dos braços principals del delta del riu Roine. Hi podrem descobrir un espectacular paisatge format per salines i pantans.
Farem una parada a la població d’Aigues-Mortes, població portuària que fou aixecada com a bastida al segle XII. Dinar a un restaurant de la zona.
A una hora prudencial retorn a Gavà.

Preu per persona: 335 €   
Suplement Individual: 66 €
El preu inclou:
-          estada de 2 nits a l’hotel Ibis Arles
-          pensió completa tot el viatge.
-          guia acompanyant tot el recorregut
-          visites guiades: Abadia de Montmajour, Arlés, Avignon
-          entrades: Abadia Montmajour, Amfiteatre d’Arlés, Teatre 
           Romà Arles, Palau Papes  Cismatics
-          assegurança de viatge Europa