dissabte, 9 de novembre del 2013

EXPOSICIÓ


ÉREM  I  SOM.  FOTOGRAFIES  ANTIGUES  DELS  BARRIS  D’ÀNGELA ROCA,  CAN SERRA I BALET  I  AUSIÀS  MARCH

Dilluns 11 de novembre de 2013, a les 19.30 h
Casal Municipal de Cultura American Lake (carrer de Castelldefels, 11) 

El proper dilluns 11 de novembre s’inaugura la segona mostra fotogràfica “Érem i som”, una iniciativa de les regidories de barri i del Centre d'Història de la Ciutat amb la col·laboració de l'Agrupació Fotogràfica de Gavà que pretén repassar la transformació dels barris de Gavà a través de la fotografia.

Aquest programa d’exposicions té com a objectiu repassar la història de cada barri a partir de les fotografies, siguin de l’Arxiu Municipal o aportades per veïns i veïnes. Les exposicions han comptat amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica Gavà, que, amb instantànies fetes avui, ens ajuden a identificar i localitzar els indrets de les imatges antigues.

Aquesta segona edició està dedicada als barris d’Àngela Roca, Ausiàs March i Serra Balet, en els quals es localitzaven espais emblemàtics de la ciutat, com l’American Lake, o la fàbrica Serra i Balet, avui desapareguts.

L’exposició s’inaugurarà dilluns 11 de novembre a les 19.30 h al Casal Municipal de Cultura American Lake i es podrà visitar fins el 10 de desembre en l’horari habitual de l’equipament.