dimecres, 11 de maig del 2011

FCAAM 2011

LA  VII  TROBADA  DE  LA  FEDERACIÓ  CATALANA  D’AMICS  DELS  MUSEUS, (FCAAM)
DISSABTE  4  DE  JUNY  DE  2011. A  PALAMÓS

Apreciats Amics,
Apreciades Amigues,

Com ja us varem anunciar, la propera Assemblea de la Federació Catalana d’Associacions d’Amics de Museus de Catalunya (FCAAM) tindrà lloc al Museu de la Pesca de Palamós el proper dissabte 4 de juny de 2011.

El tema central de la jornada serà “Els Amics dels Museus en temps de crisi”, i comptarem amb la participació d’especialistes que ens ajudaran a reflexionar sobre el paper de les nostres entitats en una conjuntura econòmica com l’actual.

Com sabeu, al llarg d’aquests anys la FCAAM ha anat celebrant trobades per establir contactes entre totes les associacions i fundacions d’Amics de museus amb el ferm objectiu de convertir-se en un òrgan dinamitzador de les nostres institucions. És per això que esperem l’amplia participació de tots vosaltres a fi d’enfortir la tasca de la Federació i consolidar-la com la institució potent que tots volem per promoure el patrimoni dels Museus de Catalunya.

La vostra participació és la nostra raó de ser. Tot esperant poder-vos saludar ben aviat, aprofitem per traslladar-vos el programa definitiu de les jornades.

Ben cordialment,

La Junta directiva de la FCAAM

PROGRAMA

10 h Acollida i benvinguda

10.30 h Presentació de la VII Trobada de la FCCAM, a càrrec del Sr. Faust Serra de Dalmases, President de la FCCAM i del Sr. Florenci Serra, President de l’Associació dels Amics del Museu de la Pesca.

10.45 h Conferència i taula rodona: “Els Amics dels Museus en temps de crisi” A càrrec del Sr. Manel Claver, vicepresident dels Amics de la Biblioteca Museu Victor Balaguer i moderada pel Sr. Ricard Cervera, President dels Amics del Museu de Gavà / Secretari de la Federació Catalana d’Amics dels Museus.

11.45 h Pausa-cafè

12 h Conferència: “Els pirates i corsaris a la costa catalana”, a càrrec del Sr. Raul Mata del Museu de la Pesca de Palamós

12.45 h Visita al Museu de la Pesca acompanyats del seu Director, el Sr. Miquel Martí

13.30 h Visita a l’Espai del Peix, que inclou un taller-degustació (dinar)

16 h Assemblea de la FCAAM

17 h Visita guiada al poblat ibèric de la platja del Castell i la barraca d’en Dalí.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Inscripció gratuïta, fins esgotar les places:
> Per telèfon: 93-780 37 87 (Srta. Susanna)
> Per correu electrònic: info@fcaam.cat
Preu dinar: 18 €. Cal confirmar assistència al dinar abans del 31 de maig de 2011.

ADREÇA

Museu de la Pesca. Palamós
Edifici del Tinglado. Port de Palamós
Moll pesquer, s/n - 17230 Palamós
Tel. 972 600424

Aparcament gratuït al passeig marítim de Palamós

Us hi esperem !!!

Barcelona, 12 de maig de 2011