dissabte, 19 de juny de 2010

EXPOSICIÓ CONSTRUÏM CLICKSTÒRIES - exposicions

El Museu de Gavà inaugura l'exposició "Construïm Clickstòries", el divendres 25 de juny a les 20 h. Un recorregut per la història a través de13 diorames tematitzats que mostren extraordinàries col·leccions de "clicks" de Playmobil.

L'exposició romandrà oberta fins al 3 de setembre i ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Associació d'Aficionats a Playmobil, Somosclicks. A través dels increïbles muntatges creats per a l'ocasió, els visitants es podran traslladar a diferents èpoques històriques d'una forma lúdica i divertida, i que satisfaran la il·lusió dels petits i la nostàlgia dels grans: El món perdut: el juràssic, del món dels faraons a l'Imperi romà, etc.

A més, l'exposició proposa diferents jocs, reptes i tallers de forma permanent. Hi trobareu el joc "El buscaclick" o la nostra ludoteca, on el visitant es podrà convertir en un "click" i es podrà fer els seus propis complements.

I per si encara no n'hi ha prou, el Museu de Gavà i el Parc Arqueològic Mines de Gavà han preparat activitats per passar un estiu ben rodó:

Dissabte 26 de juny
De les 10 a les 20 h. Jornada de portes obertes al Parc Arqueològic Mines de Gavà.

Visita les mines en galeria més antigues d'Europa i ajuda'ns a fer un gran diorama per recrear el Gavà de fa 6.000 anys, amb les mines, el poblat, el bosc, etc. T'hi esperen els "clicks" de Playmobil perquè els "customitzis" com a veritables prehistòrics!

Diumenge 11 de juliol,
D'11 a 13.30 h. Concurs de diorames. Al Museu de Gavà.

Per fer el diorama, cada participant disposarà d'un espai de 80x80 cm que haurà d'omplir amb elements de Playmobil. Cada equip participant haurà d'estar compost per almenys 1 adult i 1 infant.

Places limitades. Inscripció prèvia gratuïta i bases al Museu de Gavà, www.museudegava.cat

Amb la col·laboració de: www.somosclicks.org