dijous, 24 de maig del 2012

DESCOBRIM EL GARRAF - 2a. sessió

“Bat Night, una nit per conèixer els ratpenats”

ÚLTIMES PLACES!
Dissabte 16 de juny de 2012, 20 h.
Inici al Museu de Gavà.

Amb una xerrada al Museu i una sortida nocturna al massís del Garraf, descobrirem tots els secrets dels ratpenats: la diversitat d’espècies que viuen al territori, com s’orienten, els costums alimentaris i migratoris i la seva important funció ecològica, entre molts altres aspectes. Aquests fascinants animals són font de llegendes i mites: els coneixerem i esbrinarem què hi ha de cert i què de mite.

També podrem veure i conèixer tots els materials i estris que s’utilitzen per a l’estudi científic d’aquests mamífers voladors.

A la sortida tindrem la possibilitat de veure’ls i sentir els seus ultrasons, a la vegada que fem una passejada nocturna per la tranquil·litat del massís del Garraf i sopem d’entrepà o carmanyola sota les estrelles.

20.00 h. Presentació al Museu de Gavà. Marc Andrés, conservador del Patrimoni Natural.

20.10 h. Xerrada “Bat Night, una nit per conèixer els ratpenats”, a càrrec del Museu de Ciències Naturals de Granollers.

21.00 h. Sortida. Sortida amb cotxes particulars. Ens desplaçarem al massís del Garraf, on veurem i sentirem els ratpenats, mentre fem una passejada nocturna. Soparem d’entrepà o carmanyola.

23.00 h. Arribada a Gavà.

· Cal portar sopar, un petit llum i roba i calçat adequats.
· Inscripció gratuïta al Museu de Gavà o al tel. 932 639 610
· Amb la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers.