dilluns, 14 de maig del 2012

MUSEU DE GAVÀ I PARC ARQUEOLÒGIC MINES DE GAVÀ

JORNADA DE PORTES OBERTES. DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

Diumenge 20 de maig de 2012, a partir de les 10 h

Gavà se suma a aquesta celebració i posa a l’abast de tothom la visita a les instal·lacions del Parc Arqueològic Mines de Gavà, i el Museu de Gavà de forma gratuïta. Tothom que ho desitgi podrà gaudir d’una visita guiada al Parc Arqueològic per endinsar-se en les mines en galeria més antigues d’Europa.

Horari d’inici de visites: 10, 10.30, 11, 11.45, 12.15, i 12.45 h.
Inscripció gratuïta al Parc Arqueològic.
Telèfon 932 639 650.

Places limitades.

PRESENTACIÓ DE LA XARXA DE MUSEUS I JACIMENTS ARQUEOLÒGICS DE CATALUNYA. ARQUEOXARXA

Coincidint amb aquesta diada internacional, l’ArqueoXarxa fa la seva presentació pública amb propostes pensades per a tothom.
Conegueu ArqueoXarxa a:
http://www.arqueoxarxa.cat/

Diumenge 20 de maig de 2012, a les 12 h

Totes les famílies que s’apropin als museus d’Arqueoxarxa – entre ells el Museu de Gavà i el Parc Arqueològic - es trobaran amb un personatge especial, en Piquipala, un arqueòleg que els transportarà al meravellós món de l’arqueologia catalana.
Aquest diumenge es repartiran uns passaports amb els quals grans i petits podran fer aquest fascinant viatge a museus i jaciments d’Arqueoxarxa. Aquells que hagin obtingut un mínim de 5 segells al seu passaport entraran en el sorteig d’un viatge per a 4 persones a Atenes. Els participants tindran fins al 31 de desembre de 2012 per concursar. El sorteig es durà a terme el 8 de gener davant de notari.
Piquipala és un personatge nascut de la iniciativa Arqueoxarxa que esdevindrà el company de viatge per a tots els museus, guiant als usuaris perquè cerquin informació sobre la xarxa.