dijous, 24 de maig del 2012

PRIMAVERA: EL RENÉIXER DE L’ESCULTURA

Museu de Gavà
Dijous 10 de maig de 2012 a les 19.30 hores.

Exposició d’escultura.

El taller de Rosa G. Ferrándiz, Jorge Egea, Gaher i Neus Pino exposen al Museu de Gavà.

De la mateixa manera que la Festa de la Primavera simbolitza la renovació de la natura, l’escultura també es revitalitza en ser contemplada a l’espai públic, en aquesta ocasió, en els jardins del Museu de Gavà.

El cos, com a forma de màxima expressió de l’emoció de l’ànima; la interacció en el paisatge obert; la recerca de la bellesa de la figura humana… Aquestes inquietuds s’ajunten en la proposta d’un colla d’escultors que desenvolupen el seu llenguatge escultòric a partir de la tradició de la figura.

Aquesta és una manifestació excepcional, en la qual l’escultura recupera la seva plenitud de contacte amb l’espai obert i el públic. Una manifestació a l’hora dels esforços individuals d’aquests artistes que lluiten contra la matèria, però també contra les dificultats de l’escultura: pes, dimensions, costos… per conformar una expressió exterior de la seva inquietud interior.

Una ocasió única per gaudir-ne mútuament, autors i visitants de una mostra poc habitual, on l’escultura pren – tot i que temporalment – l’espai per donar la benvinguda a l’esplendor de la primavera.

L’exposició romandrà oberta fins el 10 de juny.

Horari de visita:

De dimarts a divendres de 9.30 a 13 i de 17 a 20 h
Dissabtes d’11 a 14 i de 17 a 20 h
Diumenges i festius d’11 a 14 h
Dilluns tancat